Kategorier

Farve

Aida

Plussize brandet Adia skaber tøj, hvor det moderne, rå og afslappede møder det feminine, og så udsender de fire årlige kollektioner med fokus på moderne styles til en fordelagtig pris, så du let kan klæde dig på til enhver begivenhed hele året rundt. Fælles for de mange Adia styles er, at pasformen er i fokus, hvorfor du er sikret et stykke tøj, som klæder dine kurver, og samtidig gør den høje komfort, at du altid føler dig godt tilpas i Adia plus size tøj.

Aida

Hos Mosters Butik tilbyder vi et bredt udvalg af Adia tøj, så du med lethed kan finde din nye festkjole, et par bukser til arbejdet eller noget helt tredje. Tøjet fra Adia fashion matcher enhver stil, så uanset, hvad du søger, har vi et fint sortiment med den helt rigtige style til dig. Hold øje med vores side, hvor du også kan være heldig at finde Adia tøj på tilbud og spare penge på de skønne styles fra det danske brand.

Adia - leverer moderigtigt tøj til plus size kvinder ღ

Adia udfordrer tanken om og synet på plus size mode, for uanset kropstype skal ingen kvinde gå på kompromis med mode og trends, og i Mosters Butik synes vi, det er ret vidunderligt med lækkert og moderigtigt tøj i størrelse 42-56. Blandt vores Adia plus size tøj har du rig mulighed for at finde fine kjoler, smukke toppe og skønne bukser samt mange andre styles, som fuldender dit look, hvad end du klæder dig på til bryllupsfest, hverdag eller en tur i skoven.

Med tøjet fra Adia omfavner du dine kvindelige former, og så får du et stort, varieret og lækkert udvalg af plus size tøj, som gør det muligt for dig at udleve den stil, du identificerer dig med. Her på siden tilbyder vi både de klassiske, afdæmpede farver som sort, grå og himmelblå og de kulørte, spændende designs med dyreprint og blomster, så uanset om du leder efter sæsonens vilde hits eller lækre basisvarer, har vi det helt rigtige Adia tøj til dig.  

Fint dit nye tøj fra Adia her ღ

Er du på udkig efter lækkert plus size tøj med et twist, og kunne du godt tænke dig at blive klædt fantastisk på til en meget fornuftig pris, er Adia fashion helt sikkert noget for dig. Som Adia forhandler ved vi, at design og komfort er i højsædet, og så tilbyder det danske brand et imponerende udvalg af styles i forskellige farver, snit og mønstre. Dermed har vi som Adia forhandler noget til enhver kurvet kvinde, for det skal ikke være kedeligt at klæde sig flot på. 

Brandet har fået sit navn efter det Afrikanske ord adia, som betegner en gave eller noget, som bringer rigdom til livet, og det er præcis, hvad Adia fashion gør. Med Adia tøj er mulighederne mange, og hos Mosters Butik har vi gjort det let for dig at finde det helt rigtige tøj. Her på siden kan du let danne dig et overblik over vores Adia tøj, og så står vi gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde det helt perfekte item til din garderobe. 

Søg efter en vare her