Kategorier

Farve

Bosswik bælter

adipiscing commodo elit at imperdiet dui accumsan sit amet nulla facilisi morbi tempus iaculis urna id volutpat lacus laoreet non curabitur gravida arcu ac tortor dignissim convallis aenean et tortor at risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat scelerisque varius morbi enim nunc faucibus a pellentesque sit amet porttitor eget dolor morbi non arcu risus qui

Bosswik bælter

Bosswik Bælter – læderbælter i dansk kvalitet ღ

Hos Mosters Butik er vi vilde med bælter! Derfor byder vi også hjerteligt velkommen til det danske mærke Bosswik, som har bælter i højsædet.
Bælterne fra Bosswik er ikke bare eksklusive og elegante, de er også praktiske og produceret i Danmark. Bosswik er eksperter i læder, og bælterne er kun produceret af ægte, vegetabilsk garvet læder fra Europa – som er meget skånsomt for miljøet.
Hvad mange ikke ved er, at bælter ikke bare er et praktisk værktøj til at holde bukserne på plads. Bælter kan bruges som de fineste accessories, og kan tilføje et helt nyt look til dit festtøj. Både til det mere rå look med jeans, men også til dine elegante kjoler.
Mosters Butik har udvalgt et lille, men skarpt, udvalg af vores yndlingsbælter fra Bosswik. Vores udvalg består af forskellige farver, men som alle er i den samme lækre kvalitet.
Så er du i tvivl om, hvordan du kan få piftet dit look op? Vi foreslår et smukt bælte, som du med garanti vil blive glad for, og som du kan bruge mange år frem!

Bosswik er mere end bare et bælte! ღ

Du får det fineste læder bælte med et bælte fra Bosswik, Både brede bælter, smalle og Lakbælter,
Bosswik producerer også Keyhangers samt tørklæder.

Søg efter en vare her