Kategorier

Farve

Pavement

Med øje for kvalitet og design er det danske skobrand Pavement et populært mærke blandt stilbevidste kvinder i alle aldre. Pavement blev etableret i 2010 og har siden da positioneret sig som en værdifuld spiller på markedet inden for design af komfortabelt og moderigtigt fodtøj og forhandles i mere end 400 butikker i Nordeuropa og Skandinavien.

Pavement finder inspiration i det urbane miljø og designer en bred vifte af sko lige fra Pavement sneakers til Pavement støvler og Pavement sandaler, så du har rig mulighed for at finde det helt rigtige fodtøj uanset lejlighed, årstid og smag. Derudover er Pavement kendt for det solide håndværk og smukke detaljer, hvilket fuldender enhver kollektion.

Pavement

Kvalitetssko fra Pavement ღ

Hos Mosters Butik er vi glade for at være Pavement sko forhandler, for vi kender til den høje kvalitet og gode håndværk, der kendetegner enhver sko fra det danske mærke. Alle Pavement sko er håndlavede i Portugal og Spanien af nøje udvalgte producenter, som deler Pavements respekt for kvalitetsmaterialer og pasform, og så er du sikret et par sko, du kan få glæde af mange år frem.

Som navnet antyder, er skoene fra Pavement skabt til, at kvinder kan gå på byens fortove velvidende om, at stil og komfort er i top, for kun det bedste er godt nok til dine fødder. Den legende tilgang til designet resulterer kollektion efter kollektion i lækre sko med et moderne udtryk og stilrent twist, hvor storbyens kreativitet, attitude og diversitet er tydeligt afspejlet. Se for eksempel nærmere på de smukke Pavement sandaler, som findes i et hav af designs eller gå på opdagelse blandt Pavement støvler og bliv klar til alle årstider med lækkert Pavement fodtøj.

Ligeledes kan du tage et kig på vores Pavement sneakers, som med skønne materiale- og farvesammensætninger kan bruges til ethvert outfit, hvad end der er tale om kjole, nederdel eller jeans. Sneakers er de seneste år blevet en stor trend i modebilledet, og dette ser ikke ud til at stoppe foreløbigt. Tværtimod er den populære skomodel en at finde hos ethvert brand, og Pavement er ingen undtagelse.

Skønne Pavement sko hos Mosters Butik ღ

Her på siden finder du et flot udvalg af Pavement sko, som sætter prikken over i´et på dit outfit, så uanset om du er på udkig efter Pavement støvler, Pavement sandaler eller Pavement sneakers, får du et par sko af høj kvalitet. Her er der kræset om hver eneste detalje fra første sketch til det endelige produkt, og så er det solide håndværk og de unikke detaljer noget, du ikke finder andre steder end hos Pavement.

Som Pavement sko forhandler kender vi om nogen til den høje kvalitet og det stilrene design, der karakteriserer Pavement. Her på siden finder du alle vores skønne Pavement sko, og så er det også her, du kan se vores Pavement udsalg og være heldig at finde din nye favorit. I det brede Pavement udsalg har du rig mulighed for at vælge blandt Pavement sneakers og Pavement sandaler, og så er der ligeledes chance for at finde Pavement støvler på udsalg.

Søg efter en vare her