Kategorier

Farve

Tif Tiffy

Hvis du ikke allerede har hørt om Tif Tiffy, er det ikke for sent, for her hos Mosters Butik er vi så glade for det danske brand, at vi gerne fortæller meget mere om mærket. Tif Tiffy skaber stilrent tøj og accessories i høj kvalitet til dig, der ønsker et elegant og rent udtryk, hvad end der er tale om bukser, bluser eller tørklæder. Samtidig får du en lækker og komfortabel pasform, hvilket er hovedfokus hos Tif Tiffy så gå på opdagelse i vores udvalg og shop en ny lækker favorit.

Hos Mosters Butik har vi samlet alle de flotteste styles fra Tif Tiffy, så du kan klæde dig elegant og behageligt på, hvad end du har planlagt en aften i byen eller blot en hyggeaften derhjemme. Se nærmere på tøjet fra Tif Tiffy eller opdag de lækre accessories herfra og forkæl dig selv med det bedste af det bedste.

Tif Tiffy

Stærke brandværdier hos Tif Tiffy ღ

Kvalitet, design og bæredygtighed er de tre brandværdier, som definerer Tif Tiffy og deres store passion for kvindemode. Ifølge Tif Tiffy er livet for kort til dårlig kvalitet, og derfor er kun de lækreste materialer brugt i fremstillingen af det skønne tøj og accessories. For eksempel anvender Tif Tiffy kun kvalitetsdygtige fibre og produktionsfaciliteter, så hvis du er på udkig efter kashmir, merinould, silke, micro modal eller det fineste bomuld, finder du de skønne materialer i Tif Tiffys udvalg. Også designet har stor betydning for det danske mærke, hvor det at se en idé blive til virkelighed og følge produktionen fra start til slut er en helt speciel følelse af glæde, som kun bliver større og større for hver gang.

Bæredygtighed er det tredje og sidste nøgleord hos Tif Tiffy, og ikke bare noget de siger, men noget de yder en aktiv indsats for. Hos Tif Tiffy er den sociale bæredygtighed højt på listen, og derfor er menneskerettigheder og arbejdsbetingelser et vigtigt punkt. Ligeledes er antikorruption og miljøet på dagsordenen, for Tif Tiffy udvælger nøje samarbejdspartnere, som deler samme respekt for mennesker og miljø, som de selv gør. De høje standarder gør, at du virkelig kan mærke forskellen, når du ifører dig et produkt fra Tif Tiffy, og dette gør Tif Tiffy til en af vores mange favoritter.

Forkæl dig selv med Tif Tiffy ღ

Lækkert tøj, der samtidig har et stilrent og elegant udtryk, kan vi ikke få for meget af, og derfor er Tif Tiffy et oplagt valg til både hjemme og ude. De smukke pasteller som lavendel, himmelblå og de klassiske grå og hvide nuancer giver i sammenhæng med det bløde tekstil et rent udtryk, som du let kan matche med din eksisterende garderobe. Vælg mellem ponchoer, t-shirts og bluser eller udforsk de lækre accessories i form af tørklæder og klæd dig flot og behageligt på hele året rundt.

Har du endnu ikke prøvet de lækre produkter fra Tif Tiffy, lover vi, at du ikke vil fortryde det. Tag et kig på vores fine udvalg og find din nye favorit eller bliv inspireret af den høje kvalitet og stilrene look.

Søg efter en vare her