Kategorier

Farve

Zizzi

Hos Mosters Butik er vi glade for at kunne tilbyde det velkendte brand Zizzi, som har spillet en væsentlig rolle inden for curvy fashion siden 2000. Tøjet fra Zizzi er skabt ud fra modebilledets seneste trends og tendenser, og i kombination med Zizzis store viden om pasform og materiale får du et stykke moderne kvalitetstøj, som fremhæver dine former.

Med udgangspunkt i forbrugerne og deres behov dækker Zizzis kollektioner en bred vifte af attraktive produkter i forskellige kvalitetsniveauer og designs, så du ubesværet kan finde det tøj, som du allerbedst kan lide. Gå på opdagelse i vores store udvalg og forny garderoben med Zizzi kjoler, Zizzi bukser og Zizzi jakker, eller hold øje med siden her, hvor du kan finde din nye favorit i vores Zizzi udsalg.

Zizzi

Klæd dig på med Zizzi ღ

Hvad end du søger en smuk kjole, en basic top eller et par klassiske jeans, kan du blandt vores store udvalg af Zizzi tøj hurtigt og let opdatere dit tøjskab med et hav af farver, kvaliteter og silhuetter. Her findes noget for enhver smag og lejlighed, hvorfor Zizzi tøj er et stilsikkert valg, du ikke vil fortryde.

Er du for eksempel på udkig efter et par lækre Zizzi bukser, som kan bruges til både hverdag og fest, kan du med fordel se nærmere på de populære Zizzi Amy jeans – en klassisk, tætsiddende model med to forlommer, to baglommer og lynlås samt knaplukning. Zizzi Amy jeans har en høj talje omkring hofter og lår, så du kan se godt ud og samtidig føle dig veltilpas, og så findes de i flere forskellige farver og udtryk.

Blandt andet tilbyder vi den klassiske, blå denimfarve, den populære, sorte model og den rå model med et slidt look. Ønsker du et par bukser med flere detaljer, er Zizzi Sanna jeans også en god mulighed for en superslim model, som giver et smukt og moderne udtryk og fremhæver dine former. Zizzi Sanna jeans har en almindelig taljehøjde, og så er de fremstillet i en lækker bomuldskvalitet med stretch, som sikrer en komfortabel pasform. De ekstra detaljer ses på de smarte sidelommer og syninger på benene, og så fås de ligeledes i et hav af farver og udtryk, hvorfor der med garanti også er et par Zizzi jeans eller to, som matcher din stil.

Find dit Zizzi tøj her ღ

Hos Mosters Butik har vi som Zizzi forhandler stor erfaring med Zizzi modetøj til kurvede kvinder, og derfor tilbyder vi en professionel og personlig rådgivning, så du finder det tøj, som klæder dig. Ingen kvinder er ens, og derfor tager vi udgangspunkt i dine ønsker, behov og unikke kropsfigur, så du kommer hjem med det helt rigtige tøj, hvad end der er tale om Zizzi kjoler, en Zizzi jakke eller noget helt tredje.

Savner du inspiration til lækkert og moderne plus size tøj, opdaterer vi løbende siden med alle de spændende nyheder fra Zizzi, så du hele tiden har mulighed for at shoppe de nyeste styles. Derudover kan du også være heldig at finde gode tilbud blandt vores Zizzi udsalg så hold øje med siden og gør et godt køb.

Søg efter en vare her