Farve

Pris

9,00DKK1.609,00DKK

Maxi kjoler

Kjoler er kvindens bedste ven, hvorfor de også er helt uundværlige til enhver kvindes garderobe. Samtidig findes de i et væld af afskygninger, farver og snit, hvorfor du nemt kan finde en kjole, der kan styles til enhver anledning. Kjoler har den fantastiske egenskab, at de er med til at fremhæve dine feminine træk og flotte former, foruden at de også passer til enhver stil. 
Hos Mosters Butik har vi nøje udvalgt et sortiment af kjoler fra forskellige brands, som alle er velegnede til både hverdag og til fest. Vores udvalg af kjoler varierer både i deres stilistiske udtryk og facon, hvorfor du blandt andet finder alt lige fra skønne sommerkjoler over hverdagskjoler til en smuk kjole til fest i vores sortiment. Hos Mosters Butik kan du således finde kjoler online til enhver personlig stil – så mon ikke vi også har den perfekte kjole til dig? 

Maxi kjoler

9,00DKK1.609,00DKK

Et hav af bluser til damer ღ

Et hav af bluser til damer ღ
Bluser er et absolut must i enhver kvindes garderobe, både til fest og til hverdag. Men en bluse er selvfølgelig ikke bare en bluse. Der er et utal af muligheder, når det kommer til dame bluser. Der er mange forskellige stile, pasformer, designs osv. Ved købet af en ny overdel er det en væsentlig ting, du vælger en damebluse, som du er tilpas i. Nogle dame bluser har en stram pasform, hvor andre er mere løse. Derudover er kortærmede dame bluser mest egnede til de varme måneder og langærmede til de koldere tider.
Af styles og looks er mulighederne nærmest uendelige. Der er de klassiske såsom polkaprikker og bolsjestribede. Og så er der motiver og print i massevis. I perioder er blonder og dyreprint meget moderne. Og så er der selvfølgelig en masse ensfarvede dame bluser. Der er forskellige snit og lige så mange forskellige typer kraver, ærmer og lignende. Du kan finde damebluser, der er inspireret af skjortelooket og helt højhalsede bluser til damer. Uanset hvilken type bluse du er til, hvilken sæson din bluse skal passe til og lejlighed den skal bruges til, så har Mosters Butik et varieret og skønt udvalg her på siden. Vi inviterer dig til at dykke ned i de smukke dame bluser og finde din næste bluse.

Sammensæt eventuelt din ny bluse med et par smarte jeans til kvinder.

Søg efter en vare her