Farve

Pris

5,00DKK2.105,00DKK

Cardigan

Smarte og flotte overdele til alle kvinder finder du her ღ

Er du bekendt med brugen af cardigans, eller er du ikke faldet for idéen endnu – så har vi hos Mosters Butik et stort og varieret udvalg af flotte og elegante designs, som du inden længe ikke kan leve uden.
Vores udvalg rummer cardigans, der er gode til forskellige årstider, lejligheder og stiltyper. Er du på udkig efter en cardigan til dame til festlige begivenheder, eller til hjemlig hygge – så har vi naturligvis et udvalg, der matcher dine behov.  Fælles for vores sortiment af cardigan til dame er de flotte farvekombinationer og mønstre, og som alle kan kombineres med ethvert stykke tøj i din garderobe.
Den behagelige pasform og lækre kvalitet gør, at vores cardigans er et perfekt match til dig – uanset din højde, alder og personlige stil.Tjek vores udvalg af moderne, klassiske og modige designs og bestil din yndlings.

Cardigan

5,00DKK2.105,00DKK

Cardigan til dame - til de moderne, traditionelle og modige kvinder ღ

Er du bekendt med brugen af cardigans, eller er du ikke faldet for idéen endnu – så har vi hos Mosters Butik et stort og varieret udvalg af flotte og elegante designs, som du inden længe ikke kan leve uden.

Vores udvalg rummer cardigans, der er gode til forskellige årstider, lejligheder og stiltyper. Er du på udkig efter en cardigan til dame til festlige begivenheder, eller til hjemlig hygge – så har vi naturligvis et udvalg, der matcher dine behov. 

Fælles for vores sortiment af cardigan til dame er de flotte farvekombinationer og mønstre, og som alle kan kombineres med ethvert stykke tøj i din garderobe.
Den behagelige pasform og lækre kvalitet gør, at vores cardigans er et perfekt match til dig – uanset din højde, alder og personlige stil.

Tjek vores udvalg af moderne, klassiske og modige designs og bestil din yndlings.


Et hav af overdele til damer 

Overdele er et absolut must i enhver kvindes garderobe, både til fest og til hverdag. Men en bluse er selvfølgelig ikke bare en bluse. Der er et utal af muligheder, når det kommer til dame bluser. Der er mange forskellige længder, stile, pasformer, designs osv. Ved købet af en ny overdel er det en væsentlig ting, du vælger en dameoverdel, som du er tilpas i. Nogle dame bluser har en stram pasform, hvor andre er mere løse. Derudover er kortærmede dame bluser mest egnede til de varme måneder og langærmede til de koldere tider. 
Af styles og looks er mulighederne nærmest uendelige. Der er de klassiske såsom polkaprikker og bolsjestribede. Og så er der motiver og print i massevis. I perioder er blonder og dyreprint meget moderne. Og så er der selvfølgelig en masse ensfarvede dame bluser. Der er forskellige snit og lige så mange forskellige typer kraver, ærmer og lignende. Du kan finde damebluser, der er inspireret af skjortelooket og helt højhalsede bluser til damer. Uanset hvilken type bluse du er til, hvilken sæson din bluse skal passe til og lejlighed den skal bruges til, så har Mosters Butik et varieret og skønt udvalg her på siden. Vi inviterer dig til at dykke ned i de smukke dame bluser og finde din næste bluse. 

Sammensæt eventuelt din ny bluse med et par smarte jeans til kvinder.

Jakker til damer til alle årstider ღ

Som beboer i Danmark, hvor vejret skifter hver anden dag, og det dårligt nok når at blive sommer, før efteråret sætter ind, er det derfor en fordel at have et godt og ordentligt udvalg af jakker til damer i klædeskabet. Det omskiftelige vejr gør, at det altid er en god ide at have flere jakker til damer til hver enkelt sæson, så du på den måde altid er sikker på at være klædt bedst muligt på til det danske vejrs luner. 

En rå og cool læderjakke til dame eller en farverig bomberjakke vil eksempelvis fungere perfekt som overgangsjakke til foråret og efteråret, hvor det er for koldt til slet ikke at have jakke på, men endnu for varmt til vinterjakken. Ligeledes vil tykkere jakker til damer såsom dunjakker eller en uldfrakke være velegnede til vintermånederne. 

Og om sommeren kan der nogle gange også godt være behov for en let sommerjakke til dame, som eksempelvis kan bruges om morgenen og aftenen, hvor det er lidt køligere. En denim jakke er blandt andet et rigtig godt bud på en sommerjakke til dame, der både er praktisk og stilig. Hos Mosters Butik kan du således være helt sikker på at finde de perfekte jakker til damer til hele året uanset sæson. 

Et stort udvalg af jakker til dame ღ

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af jakker til damer. Jakker til kvinder fås i et væld af modeller, farver, pasformer og designs, og derfor gør vi hos Mosters Butik også meget ud af at kunne tilbyde noget for enhver smag. På den måde kan du være sikker på at finde en jakke i et flot design, der passer perfekt til dig og din stil.

Vi har nøje udvalgt vores sortiment af jakker til damer, og de designere, du finder heriblandt, følger ikke blot de moderne modetrends, men skaber også helt nye, når det kommer til jakker til dame. Derved formår de designere, vi samarbejder med, at skabe nytænkende og lækre designs, som kan pifte liv i din garderobe og tilføje dit outfit farve. Det gælder, uanset om du vælger en blazer til dame eller er på udkig efter en læderjakke til dame. Med de lækre designs og flotte farver vil klassiske jakker til dame såsom skindjakken og bomberjakken aldrig helt blive det samme igen.
Jakkerne i vores sortiment fungerer således både som et funktionelt element i garderoben, samtidig med at du sagtens kan bruge flere af vores tynde jakker, som et hverdagsitem. Vores mange cowboyjakker er fx perfekte sammen med et par smarte jeans, hvis du vil skabe et råt look. Er du mere til det feminine, kan du matche en af vores blazere med en elegant nederdel, for et smukt og feminint outfit.
Mulighederne er mange, og du kan både matche det elegante med det rå, alt efter hvilket look, du foretrækker. Uanset hvad, er du sikker på, at du vil finde din ny jakke, frakke eller vest her på siden.

Så hvis du er på udkig efter jakker til damer, kan du roligt gå på opdagelse her på siden og blive inspireret til en fornyelse af din garderobe. Mon ikke du kan finde jakker til damer, som passer perfekt til dig og din unikke stil? Det tror vi!

Et univers af skønne kjoler ღ

Alle kjolerne hos Mosters Butik er fremstillet af de skønneste materialer, der skaber behagelige rammer for både dig og din krop. Så uanset om du foretrækker kjoler, der er feminine og har fokus på flotte detaljer, eller om du er mere til dem med enkle snit og et klassisk look – så finder du det og mere til i vores udvalg af kjoler. Her kan du blandt andet finde kjoler fra modeproducenten Rue De Femme, ligesom du også kan gå på opdagelse i kjoler fra skønne Love & Divine.

Hvad end du er på udkig efter hverdagskjoler, en kjole til fest eller en skøn maxi kjole, så er kjoler et sikkert item til enhver sæson. De findes nemlig i et væld af udtryk og designs, så der altid er en kjole, der passer til tidens trends og tendenser. Og ved at style dem med de helt rette tilbehør og de skønneste accessories kan du skabe det helt perfekte look. På den måde kan du også nemt omdanne en hverdagskjole til en kjole til fest, hvor makeup, smykker og et par stiletter sætter prikken over i’et.

Hvor en sort kjole med et enkelt og minimalistisk design er en sikker vinder til enhver anledning, er blomstrede og farverige lange kjoler helt perfekte til eksempelvis en shoppetur med veninderne, eller til det når skal være casual chic. Derfor finder du et skønt udvalg af både enkle og ensfarvede kjoler online her hos Mosters Butik, ligesom du også kan gå på opdagelse i farverige og mønstrede maxi og midi kjoler, hvis du ønsker at sætte lidt mere kulør på hverdagen.

Et univers af skønne kjoler ღ

Når det kommer til kjoler, er det med at finde netop den, der sidder præcis, som den skal, og klæder din figur helt perfekt. Nogle gange kan det være svært at finde den perfekte kjole, men uanset om der er tale om sommerkjoler, midi kjoler eller en hvid maxi kjole, så findes der en, der vil fremhæve lige netop din figur på bedste vis.

Har din krop eksempelvis æblefacon, vil en kjole, der skaber balance i kroppens udseende, være helt perfekt. Det kan blandt andet være kjoler, der slutter til om overkroppen og har et A-formet skørt. Er der i stedet tale om pærefacon, kan du med fordel vælge en kjole, der har en farvet eller pyntet overdel.

Hos Mosters Butik har vi kjoler til enhver stil og til ethvert behov. Hvad end du søger lange kjoler i skønne farver, måske en rød kjole til at sætte pang på hverdagen, eller du leder efter stribede kjoler med et sofistikeret snit, finder du det således her hos os. Så gå endelig på opdagelse i vores udvalg af kjoler online og find den, der passer perfekt til dig og din figur.

Frakker til dame og andet overtøj – vær klar til de skiftende årstider med overtøj til kvinder ღ

Hos Moster Butik finder du et stort sortiment af dame overtøj. Vi har frakker til dame, Ponchoer og skønne jakker. Overtøjet findes i mange modeller, og der er overtøj til både kvinder, piger og damer. De mange forskellige modeller dame overtøj gør også, at der er mulighed for at finde dame overtøj online til en hver lejlighed – eksempelvis frakker til dame. Vores sortiment af overtøj til damer kommer udelukkende fra kvalitetsmærker, og alt vores dame og pige overtøj er derfor langtidsholdbart, og du kan bruge det sæson efter sæson.

Herunder ser du vores overtøj-sortiment. Vores overtøj her på siden er i størrelserne 34 til 46. Vi har også en side med overtøj til vores plussize damer – se den her.

Skind i den højeste kvalitet ღ

Hos Mosters Butik tilbyder vi et udvalg af skindprodukter i den absolut bedste kvalitet. Vi udvælger det nøje, så du er sikker på at få et produkt som vil holde i mange år. Skindprodukterne vil give dig et råt og moderne look, som aldrig går af mode. Som årene går, vil dine skindprodukter blive endnu pænere da de efter brug får et mere rustikt og cool look. Med eksempelvis en skindjakke er du sikker på ikke at gå galt i byen. En beklædningsdel som denne er nemlig super alsidig, da den kan bruges både sammen med en fin kjole og stiletter eller med et par rå jeans og nogle chunky sneakers. Skindbukser er også en af tidens nyeste trends og vi hos Mosters Butik holder os altid opdateret med moden og tilbyder selvfølgelig også et udvalg indenfor denne kategori.

Skjorter til dame – stilfuldt og elegant klædt på ღ

Ejer du endnu ikke en skjorte, kan vi kun på det varmeste anbefale dig at anskaffe dig en! Skjorter til damer kan bare noget helt særligt, der giver dig et både stilfuldt og elegant udtryk. Samtidig får du med skjorter til damer rig mulighed for at skabe dit helt eget look, hvor du kan kombinere dameskjorterne med mange forskellige styles og ikke mindst dine yndlingsitems.

Skjorter til damer findes efterhånden i så mange forskellige varianter, hvor du blandt andet har mulighed for at få lækre satin skjorter og silkeskjorter, ligesom du også kan finde skjorter til damer prydet med unikke mønstre og detaljer, der kan være lige det, der sætter prikken over i’et på dit outfit. Desuden kan skjorter til damer også være med til at fremhæve dine naturlige og flotte kvindelige former på bedste vis.

Elegance er i den grad et af nøgleordene, når samtaleemnet falder på skjorter til damer. En skjorte, uanset snit og den valgte farve, vil have indvirkning på enhver kvindes fremtoning. Skjorter til damer klæder dig nemlig på én og samme tid elegant og komfortabelt på, og så er dameskjorter også med til at afspejle din helt unikke stil.

Skjorter til damer til enhver anledning ღ

Skjorter til damer har utroligt mange anvendelsesmuligheder, hvilket gør dem helt essentielle til enhver kvindes klædeskab. En skjorte til kvinder findes i et væld af materialer lige fra bomuld og denim til lette chiffonskjorter til damer og skønne blondeskjorter. Hvor en elegant skjortebluse er helt perfekt til arbejde, kan lange skjorter give dit look et casual twist.

Skjorter til damer kan bruges til enhver anledning, hvor du hurtigt kan skifte fra business til casual alt efter, hvordan du styler din dameskjorte. Styl eksempelvis en sort skjorte til dame med et par jeans og fede sneakers for et cool og casual look til hverdag, eller kombiner en hvid skjorte til dame med et pencilskirt og stiletter for et elegant og sofistikeret outfit. Ligeledes kan du også vælge et style en skjorte med blomster til et par skinny jeans og et par skønne ankelstøvler for et feminint chic look. Med skjorter til damer er der således rig mulighed for at fremhæve din personlige stil.

Uanset hvilken type skjorte til kvinder du er på udkig efter, kan du her på siden se vores fine udvalg af skjorter til damer. Et udvalg, som med garanti vil byde på skønne tilføjelser til netop din garderobe. Så gå endelig på opdagelse her på siden og find de skjorter til damer, som du ikke kan være foruden.

Søg efter en vare her