Farve

Pris

5,00DKK2.105,00DKK

Overtøj

Frakker til dame og andet overtøj – vær klar til de skiftende årstider med overtøj til kvinder ღ

Hos Moster Butik finder du et stort sortiment af dame overtøj. Vi har frakker til dame, Ponchoer og skønne jakker. Overtøjet findes i mange modeller, og der er overtøj til både kvinder, piger og damer.  De mange forskellige modeller dame overtøj gør også, at der er mulighed for at finde dame overtøj online til en hver lejlighed – eksempelvis frakker til dame. Vores sortiment af overtøj til damer kommer udelukkende fra kvalitetsmærker, og alt vores dame og pige overtøj er derfor langtidsholdbart, og du kan bruge det sæson efter sæson.

Herunder ser du vores overtøj-sortiment. Vores overtøj her på siden er i størrelserne 34 til 46. Vi har også en side med overtøj til vores plussize damer – se den her.

Overtøj

5,00DKK2.105,00DKK

Et hav af bluser til damer ღ

Et hav af bluser til damer ღ
Bluser er et absolut must i enhver kvindes garderobe, både til fest og til hverdag. Men en bluse er selvfølgelig ikke bare en bluse. Der er et utal af muligheder, når det kommer til dame bluser. Der er mange forskellige stile, pasformer, designs osv. Ved købet af en ny overdel er det en væsentlig ting, du vælger en damebluse, som du er tilpas i. Nogle dame bluser har en stram pasform, hvor andre er mere løse. Derudover er kortærmede dame bluser mest egnede til de varme måneder og langærmede til de koldere tider.
Af styles og looks er mulighederne nærmest uendelige. Der er de klassiske såsom polkaprikker og bolsjestribede. Og så er der motiver og print i massevis. I perioder er blonder og dyreprint meget moderne. Og så er der selvfølgelig en masse ensfarvede dame bluser. Der er forskellige snit og lige så mange forskellige typer kraver, ærmer og lignende. Du kan finde damebluser, der er inspireret af skjortelooket og helt højhalsede bluser til damer. Uanset hvilken type bluse du er til, hvilken sæson din bluse skal passe til og lejlighed den skal bruges til, så har Mosters Butik et varieret og skønt udvalg her på siden. Vi inviterer dig til at dykke ned i de smukke dame bluser og finde din næste bluse.

Sammensæt eventuelt din ny bluse med et par smarte jeans til kvinder.

Søg efter en vare her