Farve

Pris

9,00DKK1.609,00DKK

Bukser

Hos Mosters Butik er vi ellevilde med bukser! De giver et flot look, og så har de samtidig dine ben og din talje i fokus.
Kvinder er vidt forskellige – og det samme er bukser! Nogle kvinder foretrækker skinny fit bukser, som sidder malet på, hvorimod andre føler sig bedre tilpas i løse, luftige bukser.

Bukser

9,00DKK1.609,00DKK

Bukser til selvforkælelse ღ

Selvom forskelligheden strækker sig vidt – er bukser ofte en foretrækkende beklædningsdel for de fleste kvinder, og derfor har vi et stort udvalg af alle former for bukser, som gør det muligt for dig at danne dit eget unikke look, som signalerer din kreative, romantiske eller rå side.

Vigtigheden af bukser er ikke gået forbi vores næse, og derfor udbyder vi bukser i forskellige længder, materialer og former, for at sikre dit behov og ønske bliver opfyldt. Alle disse brands vi har udvalgt, har deres egen unikke stil, som gør alle designs unikke og særpræget.

Blandt de brands, vi har i vores udvalg, er Rue De Femme med deres eksklusive designstil, Pulz med deres skønne feminine design, og Marc Lauge med deres stilbevidste snit.

Tag et nærmere kig på vores brede udvalg her på hjemmesiden!

Vi har også bukser i store størrelser hos Mosters Butik.

Søg efter en vare her