Kategorier

Farve

Pris

5,00DKK2.105,00DKK

Overdele

Hos Mosters Butik har du rig mulighed for at finde det perfekte tøj til store kvinder. Alle, uanset alder og størrelse, skal have muligheden for at finde flot og elegant modetøj, der passer til deres stil, og derfor har vi hos Mosters butik gjort det til vores vigtigste opgave et finde lækkert plus size tøj.

Overdele

5,00DKK2.105,00DKK

Tøj til store kvinder fra populære brands ღ

I vores shop forhandler vi således et stort og spændende udvalg af smart tøj til store kvinder og ikke mindst tøj til store piger. Her er der hverken gået på kompromis med kvalitet, komfort eller design. I stedet kan du være sikker på at finde tøj til store kvinder, som lader dig udtrykke din personlighed. Du finder blandt andet tøj til store kvinder i form af lækre items fra My Little Curvy Love. Et brand, der er det perfekte valg i forhold til tøj til store kvinder, der gerne vil skille sig ud. Ligeledes kan du også gå på opdagelse i tøj til store damer fra Zoey, som tilbyder styles, der får dig til at se godt ud til hverdag såvel som til fest. 

Hos Mosters Butik sætter vi en ære i at kunne tilbyde smart tøj til unge, store kvinder, og derfor har vi også nøje udvalgt de bedste brands med henblik på lækre designs og items til plus size kvinder. Vores udvalg af plus size tøj online er valgt med fokus på, at tøjet passer til kvinder i alle størrelser og aldre. Med vores tøj til store kvinder kan du være sikker på styles, der er designet til at fremhæve kroppens flotte kurver. 

Bliv godt klædt på med tøj til store kvinder fra Mosters Butik ღ

Uanset om du søger det afslappede, elegante, festlige, romantiske eller klassiske look, så har vi hos Mosters Butik helt sikkert noget plus size tøj, der passer til dig. Står din weekend eksempelvis på fest og farver, har vi blandt andet tøj til store kvinder såsom flotte kjoler og smarte tunikaer fra mærket Vero Moda Curve, der med garanti kan få dig til at skille dig ud fra mængden. Til hverdagslooket kan du gå på opdagelse i vores tøj til store kvinder fra Zhenzi, der fører en lang række smarte jeans, som passer til alle typer overdele. Disse jeans har også en skøn pasform med en helt fantastisk komfort. 

Vi går meget op i, at du har muligheden for at blive smart og flot klædt på fra top til tå med tøj til store kvinder. Derfor fører vi i udvalget af tøj til store damer også et bredt sortiment af fine strømper og strømpebukser, der sætter prikken over i’et på dit outfit. Vores udvalg af strømper og strømpebukser passer perfekt sammen med et par smarte sko og et par fede bukser såvel som til en af vores fine kjoler fra udvalget af tøj til store kvinder. Du kan således nemt fuldende dit look med vores sortiment af tøj til store piger

Find tøj til store kvinder her ღ

Vi opdaterer løbende shoppen med lækkert og smart tøj til store unge kvinder, så du kan være sikker på at blive godt klædt på i vores udvalg af plus size tøj online – uanset sæson og anledning. Hos Mosters Butik finder du lækkert modetøj til store kvinder og piger til alle anledninger. Med vores passion for kvalitetstøj til alle slags kvinder har vi derfor med garanti også tøj til store kvinder, der passer til dig. 

Uanset din personlige stil kan du finde tøj til store kvinder, som du helt sikkert vil elske lige så meget, som vi gør. Så gå endelig på opdagelse i vores udvalg af storpigetøj her på siden og find dine favoritter. Vi står også klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte tøj til store kvinder. 

Overtøj i plus size – til de mange årstider ღ

Overtøj kan man aldrig få for meget af! Om det regner, blæser, sner eller solen skinner – så er overtøj en nødvendighed! Udvalget du finder her på siden vil ikke blot være praktisk, men også flot at kigge på!
Hos Mosters butik mener vi, at overtøj skal udstråle personlig stil og samtidig være med til at fremhæve det særegne ved dig.

Fælles for overtøjet hos Mosters Butik er deres praktiske anvendelighed, som er kombineret med god kvalitet og lækkert design. Hos Mosters Butik har vi udvalgt overtøj fra dygtige designere og brands, der bestemt forstår at kombinere både funktionalitet og æstetik i deres design af overtøj.

Det har vi suget til os, og derfor kan du finde et udvalg, som er specielt udvalgt efter den ånd vi bygger vores butik på – nemlig kvalitet og unikke designs.

 

Få en flot figur med en lækker vest 

En vest er en super smart beklædningsdel, da den kan bruges som en central del af et outfit og herved pifte det op. En plus size vest kan også være utrolig praktisk i overgangssæsonerne, hvor det af og til er for varmt at gå med en jakke, men også for koldt uden.
Her er det guld værd med en vest, således holder du stadig kroppen varm, og bestemmer selv det stilistiske udtryk du vil have inden under.
Udover det praktiske aspekt er en vest også utrolig moderigtig, og kan passe til et hav af outfits – både sammen med et par jeans, en nederdel eller en kjole.

Hos Mosters Butik er vi vilde med veste i store størrelser, fordi en vest er så alsidig og kan bruges til mange formål. Og hvis man spørger os, burde alle have en plus size vest i deres klædeskab!

Derfor har vi selvfølgelig samlet et fantastisk udvalg, som du kan lade dig friste af.
Perfekt til plus size kvinder, der altid ønsker den flotteste garderobe!

 

Cardigans – skøn fornyelse til dit klædeskab 

Cardigans er og har altid været, et kæmpe hit blandt det kvindelige køn i alle aldre. Det er en klassisk beklædningsdel, som går godt til et hav af forskellige items og outfits.

Hos Mosters Butik er det vigtigt, at vores brands leverer høj kvalitet og designs som vores kunder sætter pris på.
I kategorien cardigan til plus size kvinder er der ingen tvivl om, at de endnu en gang lever op til det!
Om det er en lang cardigan eller en kort og tynd strik cardigan – så har vi helt sikkert noget til dig!

Vi har samlet en bunke af lækre designs i flotte farver og en lækker kvalitet – så du kan få fornyet dit klædeskab med en cardigan, eller to.

Dit valg vil med garanti blive beundret af alle omkring dig – så få endelig bestilt din nye cardigan i dag!

Bluser – den kvalitet du fortjener 

En bluse er ofte det tøjstykke, hvor kvinder udfolder deres personlighed og passion igennem. Det er her deres kreativitet skinner gennem, og de giver sig selv lov til at udtrykke hvad end de vil.

Alt det, og meget mere, er muligt med det sortiment af bluser vi hos Mosters Butik har udvalgt til kvinder i størrelsen 42-56.
Vores udvalg består af alt der er brug for i en moderne kvindes klædeskab. Bluser til dagligdagen, til festen, og til jobbet. Vi har de klassiske bluser i neutrale farver, til feminine vidundere i de skønneste farver og designs, som passer til alle sæsoner.

Mulighederne er mange og her på siderne finder du ensfarvede bluser, bluser med print, bluser med mønstre og meget mere. Alle bluserne er designet med skøn pasform, hvilket giver en fantastisk komfort og et skønt look.
Med de fine bluser du ser her på siden, er det altid muligt at genskabe dit look – da disse dele passer til alt.

Kombiner dit nye look, og genskab dig selv og din stil.


 

Søg efter en vare her